Kan jeg følge OSM og chatte med andre managere?

Det kan du!

– Vinn manager-konkurranser, les OSM-nyheter og bli med på morsomme quiz på vår Instagram-konto!
– Få managertips, se ekte fotballstatistikk og annet OSM-innhold på vår Facebook-side!
– Bli med i diskusjoner, still spørsmål og følg oss på Twitter!
– Chat med andre managere om hva som helst i vårt Facebook-fellesskap!
– Snakk OSM med spillere på alle slags nivåer i vårt Discord-miljø!
– Hvis du vil gå virkelig i dybden med andre seriøse managere, er OSM-forumet stedet!
– Du kan også engasjere deg med andre managere i vår Reddit-kanal!