Kan jeg følge OSM og chatte med andre managere?

Jo du kan!

- Vinde specielle manager-konkurrencer, læse OSM-nyheder og deltage i sjove quizzer på vores Instagram!
- Finde managertip og læse fodboldstatistikker og OSM-indhold på vores Facebook!
- Engager dig i spørgsmål fra vores administrator og følge os på Twitter!
- Chatte med andre managere om alt det, du gerne vil have i vores Facebook-grupper!
- Tale med andre spillere om OSM, på alle mulige niveauer, og deltag på vores Discord!
- De ekstremt dygtige managere bør besøge vores Forum!
- Gå dybt sammen med andre ledere og tjek vores Reddit!